U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Uitvaart Regelen? 

Bel mij bij overlijden 24 / 7 op 
06 576 414 52

 

 

Jaap van der Linde

U bent welkom bij Uitvaartzorg van der Linde

Verzekerd of niet, bij welke verzekeraar u ook bent verzekerd, u kiest zelf uw uitvaartverzorger. Ook met een natura-verzekering leveren ik een complete uitvaart. 


Checklist bij overlijden.

Deze checklist kunt u gebruiken zodat u weet wat u moet doen bij overlijden en wat er komen gaat. 

Lorem >> 


In de Haren de Krant !! 

Mijn doel is om een persoonlijk en zorgzaam afscheid te regelen, met aandacht voor de wensen van de nabestaanden en de overledene. 

Lorem >>


Dat de herinnering de overhad mag krijgen van uw verdriet. 

Hoe leuk is het om opgemerkt te worden als uitvaartverzorger?

Gepost 2024/08/29

Uitvaartverzorger zijn is een vak dat meestal achter de schermen plaatsvindt, maar dat juist in die stilte diepe waarde biedt. Het draait om zorg en aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. Elk afscheid is uniek, en het is mijn taak om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Als iemand dan je werk opmerkt en waardeert, is dat een bevestiging van de zorg die je hebt gegeven.

De kracht van dit werk zit in de details: de juiste muziek, de passende bloemen, en de zorgvuldige begeleiding van de nabestaanden. Wanneer je werk wordt opgemerkt, bijvoorbeeld in een lokale krant, voelt dat als een erkenning van de waarde die je toevoegt. Het is een vak dat niet vaak in de schijnwerpers staat, maar wanneer dat wel gebeurt, is het een mooi moment van erkenning en waardering.

 Lorem >>

Haren-de-Krant-augustus-2024.pdf (harendekrant.nl)